Zodiacul chinezesc – Maimuta 2018 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 25 decembrie 2017

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2018

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2018


In 2018, Anul Cainelui de Lemn, nativii Maimuta vor fi binecuvantati de doua stele benefice (Yi Ma, Wen Chang), insa a caror prezenta nu va fi foarte accentuata. Vor fi si afectati in acelasi timp de unele stele nefaste: Tian Ku, Tian Gou si Diao Ke. Ca urmare, veti avea un an nu foarte norocos, dar nici foarte rau. Yi Ma impulsioneaza mutarea si dezvotarea personala in alta parte. Wen Chang care se ocupa de studiu, va va aduce o gandire clara si intelegere, ceea ce va va aduce succese la examene.

Tian Ku, Tian Gou si Diao Ke va sugereaza sa va feriti de accidentari in timpul calatoriilor. Tineti cont intotdeauna de schimbarile meteorologice, de sighuranta rutiera si de bagaje, pentru a preveni accidentele si pierderile. Sub influenta lui Diao Ke, Maimutele trebuie sa evite vizitele in locuri cu energie negativa, cum ar fi spitalele, altfel veti putea avea neplaceri in planul sanatatii.






Nativii Maimuta care sunt intr-o relatie, trebuie sa comunice eficient cu persoana iubita pentru a mentine relatia actuala. Daca sunteti singur, este putin probabil sa cunoasteti pe cineva potrivit in 2018, insa ati putea cunoaste pe cineva intr-o calatorie de afaceri, ori prin intermediul cuiva aflat la departare de casa. Cei casatoriti for avea parte de multa agitatie, ceea ce nu iti va permite sa petreci foarte mult timp cu persoana iubita. Tian Ku va va indispune si vi se sugereaza sa va canalizati in mod corespunzator starile negative. Sunt recomandate calatoriile impreuna cu familia, ceea ce va poate aduce relaxarea si imbunatatirea relatiei de cuplu.

Steaua nefasta Tian Gou va va afecta grav partea financiara si va se va impotrivi veniturilor mari. Din fericire, veti avea parte si de efectele stelei benefice Yi Ma, ceea ce sugereaza calatorii de afaceri frecvente si castiguri in zone indepartate. De asemenea Yi Ma indica si un venit instabil, deci ar trebui sa mariti cumva veniturile si sa reduceti din cheltuieli. Daca sunteti implicati in investitii riscante, ar fi bine sa renuntati inainte de a pierde tot. Influentati de Diao Ke, puteti cheltui mai mult pe sanatatea batranilor din familie. Trebuie sa consulti un medic imediat ce o afectiune a acestora se declanseaza, pentru a putea fi tratata cat mai usor.






Sub influenta mai multor stele nefaste vor fi fluctuatii in ceea ce priveste sanatatea. Sunteti predispusi la accidente care pot provoca cicatrici sau interventii chirurgicale, nefiind este recomandata practicarea sporturilor periculoase. De altfel si bolile cronice pot recidiva si din acest motiv ar trebui sa tineti cont si de cele mai mici schimbari. Nu vi se recomanda sa vizitati pacienti sau sa mergeti la inmormantari, pentru a nu accentua si mai mult neplacerile in planul sanatatii. De asemenea si starea continua de agitatie si stres poate duce frecvent la insomnie. Pentru a-ti mari rezistenta si pentru a mai elimina din starea negativa , sunt indicate calatoriile si iesirile in natura impreuna cu prietenii

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook