Zodiacul chinezesc – Dragonul 2018 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 25 decembrie 2017

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2018

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2018


Deoarece Dragonul si Cainele se afla in conflict, nativii Dragon va intra in conflict cu Tai Su in 2018, anul Cainelui. Mai mult, 5 stele rele (Sui Po, Da Hao, Yue Sha, Bao Wei si Lan Gan) vor fi in umbra ta, in timp ce stelele de bun augur sunt foarte putine, astfel incat norocul tau fa vi serios testat si veti experimenta urcusuri si coborasuri pe toate planurile.

Steaua nefasta Sui Po va aduce ghinioane in toate planurile. In plus, Da Hao si Lan Gan vor aduce pierderi financiare si obstacole in cariera, astfle incat anul 2018 va fi unul nefavorabil pe plan financiar.

Veti experimenta multe stari de iritabilitat, iar anul 2018 nu va fi unul dintre cei mai stabili in dragoste. Pentru dragonii indragostiti, fie casatoriti sau necasatoriti, trebuie sa mentineti relatia actuala, sa fiti sincer si tolerant unul cu celalalt si sa comunicati in timp util pentru a evita vreoo lacuna care poate fi folosita de un tert.






In anul conflictului cu Tai Su, exista toate sansele ca cei necasatoriti, dar aflati intr-o relatie, sa se desparta. Chiar daca aveti probleme in cuplu, ar fi bine sa mentineti relatia pentru ca orice disputa poate duce la despartire. Daca relatia voastra este solida si intentionati sa va casatoriti, puteti face nunta in acest an, deoarece un eveniment fericit poate contracara trei dezastre, iar energia negativa a conflictului cu Tai Su, va fi dezamorsata.

Din cauza conflictului cu Tai Su si impactul Da Hao, care simbolizeaza pierderile financiare, voi Dragonii nu va va merge prea bine in plan financiar, asadar va trebui sa reduceti cheltuielile si cheltuielile pe lucruri inutile. Cand vine vorba de investitii, trebuie sa acordati prioritate strategiei prudente de conservare a capitalului si sa va indepartati de produsele si investitiile cu risc ridicat. Veti intalni multe dificultati la locul de munca, insa nu e recomandata schimbarea locului de munca la primul impuls. Dragonii care vor sa porneasca o afacere vor intampina greutati, mai presus de toate fiind lipsa de capital. Daca nu aveti un plan atent si complet cu tot ceea ce este necesar, nu incepeti nimic.





Sub influenta conflictului cu Tai S, nativii Dragon nu vor avea un an tocmai bun in ceea ce priveste sanatatea. Acestia pot fi predispusi la o boala cu declansare brusca sau la accidentare. Ar trebui sa fiti mai atenti la bolile mai vechi si sa va faceti periodic cate un set de analize medicale. In acelasi timp, veti fi tulburati emotional si va veti simti ca in spini din cauza numeroaselor obstacole. Trebuie sa evitati bauturile alcoolice pentru a evita problemele digestive si de asemenea, trebuie sa conduceti cat mai prudent pentru a evita accidentele rutiere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook