Zodiacul chinezesc – Cocosul 2018 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 25 decembrie 2017

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2018

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2018


Anul 2018, anul Cainelui de Lemn, nu va fi unull foarte reusit pentru nativii Cocos, din cauza disputei intre Caine si Cocos si din neputinta de a scapa definitiv de efectele stelei nefaste Tai Sui. Desi efectele stelei Tai Su nu sunt atat de grave ca si ale Ben Ming Nian, va va crea multe neplaceri.

In cazul unor afectiuni minore, nativii bolnavi vor fi ingrijiti de consoartele lor, iar pentru cei tineri exista toate sansele de a avea un copil in anul Cainelui de Lemn. Cu toate astea, relatia voastra poate fi afectata din cauza efectlor stelei nefaste Tai Su. Nu este recomandata apropierea prea mare de sexul opus, pentru a evita discutiile neplacute cu persoana iubita.






Cocosii cu un partener stabil vor simti o dezvoltare in relatia lor, mai exact in intelegere si consideratie reciproca, ceea ce ar pute duce la casatorie. In 2018, Cocosii singuri nu vor avea noroc in dragoste, insa vor avea oprtunitati in plan social.

Venitul dumneavoastra din munca va fi la nivelul asteptarilor atata timp cat lucrati din greu si profitati de oportunitati. Pot exista cresteri salariale si promovari in cariera. Investitorii si oamenii de afaceri trebuie sa mizeze pe siguranta si sa investigati detaliat orice investitie care urmeaza a fi facuta. Sunteti predispusi la pierderi in afaceri si la inselaciune si de aceea nu e bine sa credeti toate promisiunile care vi se vor face. De asemenea, trebuie sa evitati afecerile necinstite, deoarece ati putea ajunge in Justitie sau chiar in detentie. Sub influenta stelei nefaste Bing Su, veti fi predispus la pierderi financiare din cauza sanatatii.






Sanatatea va afectata de efectele lui Bing Fu si Mo Yue. Bing Fu este responsabil pentru disconfortul gastrointestinal si alte afectiuni, in timp ce Mo Yue predispune la presiuni psihologice crescute din cauza esecului de a adaptare la noile medii.

Cococii vor fi predispusi la raceli frecvente si la probleme ale pielii. Ca urmare, ar trebui sa mancati mai multe fructe si legume si sa faceti miscare mai multa, pentru a va intari. De asemenea este indicata odihna suficienta si o atitudine mentala pozitiva. Daca aveti o boala cronica, trebuie sa efectuati analize medicale regulat, deoarece boala poate recidiva mai frecvent. Atentie si la tensiunea arteriala crescuta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook