Zodiacul chinezesc – Capra 2018 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 25 decembrie 2017

Zodiacul chinezesc – Capra 2018

Zodiacul chinezesc – Capra 2018


In Anul Cainelui de Lemn, Nativii Capra vor fi sub influenta unor stele benefice si a unora nefaste in acelasi timp: binecuvantarea va veni de la stelele Tian De, Fu Xang, Ba Zuo, Ban An, iar problemele vor fi cauzate de Huang Fan, Juan She, Pi Ma si Jiao Sha. Prin urmare, veti avea oportunitati si provocari atunci cand vine vorba de noroc. Tian De este o stea de bun augur care sugereaza ca veti primi ajutor de la oameni influenti. Fu Xing si Ba Zuo indica o minte linistita, ceea ce inseamna ca veti depasi necazurile cu o atitudine pozitiva indiferent de cate dificultati intampinati. Ban An simbolizeaza dezvoltarea lina intr-un loc indepartat, deci 2018 va fi un an bun sa va dezvoltati departe de casa si asta va va aduce si mai multe oprotunitati.

Este important sa retineti si ca veti fi influentat negativ in relatiile interpersonale si ar trebui sa ramaneti vigilenti in viata de zi cu zi si la munca. Influentata de Juan She si de Jiao Sha, relatiile interpersonale vor fi destul de fragile. Fiti deschisi, modesti, pastrati o atitudine pozitiva si astfel veti reduce la minimum efectul stelelor nefaste.







In 2018, Caprele vor avea un an bun in dragoste. Sub influenta Gua Su, celor singuri le fa fi greu sa schibe situatia actuala. Chiar daca incepeti o noua relatie, veti constata ca evolueaza lent sau ca se destrama repede deoarece nu va puteti dedica intru totul.

Caprele casatorite nu vor avea o relatie tocmai buna cu persoana iubita din cauza comunicarii proaste, a unei separari lungi. Influentata de Juan Shesi Jiao Sha, relatia cu persoana iubita ar putea suferi din cauza rudelor si a prietenilor. In comunicarea cu persoana iubita trebuie sa evitati sa va provocati si sa fiti atenti la cuvintele voastre. Daca veti reduce frecventa intalnirilor, relatia va fi mai stabila. Caprele aflate intr-o relatie ar trebui sa evite apropierea prea mare de persoanele de sex opus, deoarece exista riscul de despartire.





Tian De si Fu Xing va va aduce multe beneficii financiare pe intregul parcurs al anului 2018. Daca sunteti om de afaceri, afacerea dumneavoastra va fi in plina ascensiune si veti obtine cresteri ale veniturilor. Si veniturile salariale vor avea un trend ascendent. Veti fi apreciati de superiori si de clienti si veti obtine beneficii atat timp cat veti lucra constiincios. Steaua benefica Ban An va va oferi rezultate favorabile daca investiti intr-un loc indepartat, sau daca va extindeti afacerea intr-un alt loc. Intre timp, trebuie sa fiti atenti si la pierderile financiare cauzate de dispute si sa discutati mai putin despre altii.

Cand vine vorba de sanatate, Ba Zuo si Fu Xing sugereaza bunadispozitie, care este benefica atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru sanatatea mentala. Cu toate acestea, nu trebuie sa lasati jos garda deoarece puteti fi atins de influenta unor stele nefaste. Huang Fan si Pi Ma sunt legate de evenimentele triste din familie. Ca urmare, ar trebui sa urmariti atent sanatatea dumneavoastra si a batranilor din familie. Probabi acest lucru va va rapi o mare parte a timpului dumneavoastra. Fanul Huang indica boli ale capului si ale abdomenului, cum ar fi boli ale sistemului cerebral sau ale sistemului urinar. Mai mult decat atat, veti fi predispusi la accidente si dezastre neprevazute. Aveti grija pe unde iesiti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook