Zodiacul chinezesc – Calul 2018 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

luni, 25 decembrie 2017

Zodiacul chinezesc – Calul 2018

Zodiacul chinezesc – Calul 2018


Deoarece Cainele si Calul se afla intr-una din cele patru grupe compatibile, voi veti avea o relatie aromnioasa cu Tai Sui care este Marele Comandor al anului si veti obtine sprijinul sau in anul 2018, anu Cainelui de Pamant. Veti avea multe oprtunitati de dezvoltare, iar puterea si faima dumneavoastra vor fi promovate in continuare datorita lui Jiang Xing. O alta stea de bun augur Tian Chu care se ocupa de veniturile provenite din salarii va aduce beneficii muncitorilor, insa simbolizeaza si indolenta, astfel ca veti putea avea gusturi destul de scumpe in acest an. Trebuie sa stiti ca norocul vostru este instabil si ca nu trebuie sa cautati confort, sau veti fi profund tulburati sub auspiciul unor stele nefaste. Este necesar sa tineti cont de efectele multor stele care nu va pot face, decat sa va dauneze veniturilor si sanatatii.






Influentat de steaua nefasta Bai Hu, barbatii singuri vor intalni femei interesante cu care ar putea incepe o relatie. Femeile singure vor avea noroc obisnuit cu sexul opus, dar va fi mai probabil sa aibe o relatie de dragoste favorabila daca prietenii si rudele pot sa va aranjeze o intalnire cu un posibil partener.

Tindeti sa depuneti mai mult efort in cariera, sa aveti mai putin timp pentru persoanele dragi, creandu-le nefericire si stari emotionale negative. In plus veti cunoaste multi prieteni de sex opus. Aceste prietenii trebuie sa le gestionati in mod corespunzator, pentru a preveni o relatie ambigua sau extraconjugala. Caii indragostiti vor fi emotionali si adesea va dori sa se certe cu partenerul. Daca exista probleme, ar trebui sa le rezolvati in timp util sau sa va despartiti.





In 2018, Nativii Cal vor avea protejate veniturile care provin din munca de zi cu zi. Daca desfasurati activitate de birou si aveti venituri constante, veti avea performate excelente si veti obtine crestere de slariu. Fiti cu capul pe pamant si faceti-va treaba bine; astfle vei obtine venitul de care ai nevoie. Cu toate acestea, aspectul financiar poate fi tulburat steaua nefasta Yang Ren. Astfel, e posibila o cheltuiala mare pe tratarea unei accidentari sub auspiciul altor trei stele nefaste: Bai Hu, Fei Lian si Da Sha. Exista totodata sanse sa va angajati in mai multe activitati sociale si veti suferi pierderi financiare neasteptate pentru bauturi si femei.

Prin urmare va trebui sa gasiti modalitati prin care sa reduceti cheltuielile si sa va asigurati ca aveti resurse suficiente pentru eventualele situatii de urgenta.

2048 nu va fi un an favorabil pentru sanatate si vor exista riscuri de a va rani si a sangera. Cand iesiti ar trebui sa va supravegheati siguranta personala si sa evitati sporturile cu risc sporit. In plus sunteti predispus la muscaturi de animale si va trebui sa evitati contactul cu animalele. Daca ramaneti insarcinata in acest an, va exista riscul de avort spontan. Impactul stelei nefaste Yang Run inseamna ca trebuie sa acordati atentie deosebita partii inferioare a corpului pentru ca exista riscuri de boli gastrointestinale si ginecologice. In viata de zi cu zi ar trebui sa aveti o dieta echilibrata , sa faceti mai multa miscare, asta usurandu-va starea de spirit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook