Zodiacul chinezesc – Tigrul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2017

Zodiacul chinezesc – Tigrul 2017


Anii Tigrului: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 1999, 2010, 2011

În horoscopul chinezesc al Tigrului din 2017 apar în prim plan oportunităţi importante dar trecătoare în toate aspectele existenţei, inclusiv în studii, care trebuie să fie exploatate la maximum chiar atunci când se ivesc. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc viaţa amoroasă este de bun augur, însă poate pune la încercare constanţa şi perseverenţa bărbaţilor. Cea profesională este propice, dar presupune tărie în angajarea într-o concurenţă uneori acerbă, iar activităţile financiare sunt profitabile îndeosebi pe termen lung.

Deşi Cocoşul este norocos pentru Tigru în carieră şi în întreprinderi financiare, el nu este prezent mereu prin preajma sa. Aşadar, nativii din cea de-a doua zodie chinezească trebuie să nu-şi irosească norocul, să încerce să profite din plin de orice oportunitate le apare în cale în activitatea socială. Este necesar să dăruiască ajutor şi sprijin celor din jurul lor, astfel încât să aibă aliaţi de nădejde în orice demers viitor din plan profesional şi financiar. Au capacitatea să-şi înfrângă duşmanii declaraţi sau ascunşi, dar de-a lungul unei mari perioade de timp. Unele din roadele cele mai importante culese de Tigru în decursul anului Cocoşului de Foc sunt legate de învăţătură, perfecţionare personală. I se poate ivi oportunitatea unei burse sau a unor studii în străinătate, are şansă să treacă cu brio peste examene ori să aibă o împlinire de excepţie la finalizarea unui ciclu din învăţământ.


Viaţa sentimentală stă sub semnul fericirii în 2017. Cocoşul înglobează metal feminin, iar Tigrul foc masculin. Întâlnirea dintre focul masculin şi metalul feminin dă naştere unor relaţii de dragoste caracterizate de o puternică atracţie reciprocă. Cocoşul este corelat cu Tigrul printr-un soţ sau un iubit. Drept, urmare, dacă eşti femeie şi vrei să scapi de singurătate, ai şansa să cunoşti pe cineva asemeni unui suflet pereche, un partener care se apropie foarte mult de cel visat de tine. Dacă eşti deja într-o relaţie de cuplu, vei petrece numeroase clipe memorabile alături de iubitul tău, recunoscând înalta compatibilitate dintre voi. Bărbaţilor singuri din zodia Tigrului le trebuie niţică răbdare în închegarea unei legături în doi. Ei au nevoie de timp pentru a-şi dovedi iubirea şi onestitatea unei persoane care le-a cucerit inima. Bărbaţii care au o tovarăşă de viaţă sunt împliniţi de armonia şi buna înţelegere din conexiunea lor amoroasă.


Tigrul îşi poate atinge obiectivele ţinând de muncă şi bani datorită Cocoşului, care îi dezvăluie comorile sale de preţ. Cele două semne zodiacale pot crea oportunităţi şi câştiguri însemnate, părând să fie foarte buni parteneri de afaceri.

Având în vedere că metalul reprezintă steaua carierei pentru Tigru, iar acest element este specific Cocoşului, sunt de aşteptat succese notabile pe plan profesional. Nu trebuie să fie neglijat că nativii din Tigru sunt totuşi confruntaţi cu o competiţie destul de dură, că trebuie să îşi afirme cu insistenţă competenţa, dar şi să se asigure că nu sunt prinşi pe picior greşit de acţiunile ipocrite ori răuvoitoare ale unor colegi sau şefi. Pentru a face faţă acestor provocări, se impune să îşi îmbunătăţească comunicarea cu cei din sfera profesională, să îşi menţină mereu o atitudine pozitivă şi un spirit entuziast în muncă. Dacă li se oferă un nou job, mai avantajos, trebuie să-l accepte, dar nu în grabă. Ţinând cont că este vestită o vreme a recoltei, a recunoaşterii meritelor şi eforturilor de până acum în jobul actual, decizia schimbării locului de muncă poate fi una greşită!

Deoarece lemnul Tigrului şi metalul Cocoşului nu sunt compatibile, sănătatea nativilor din prima zodie poate fi afectată în acest an. Nu este vorba de probleme grave, însă, în cazul unor simptome care îşi fac apariţia destul de des, este necesar un control medical cât mai amănunţit. Cocoşul este asociat câteodată cu un aer nesănătos, aşa că trebuie să fie dată o atenţie specială unor afecţiuni legate de sistemul respirator, plămâni şi gât.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook