Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2017

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2017


Anii Sobolanului: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948,1960, 1972, 1984, 1996, 1997, 2008, 2009;

Horoscopul chinezesc 2017 vesteşte pentru Şobolan o interacţiune benefică în sfera socială ce ar trebui să se echilibreze cu tendinţa de focalizare asupra familiei, dezideratul de a se debarasa de rutină şi obişnuinţe, o viaţă sentimentală matură, stabilă, una profesională promiţând realizări dacă este dezbărată de comoditate, şi activităţi financiare necesitând o sporită prudenţă.

Întrucât Cocoşul de Foc conferă de obicei isteţime, înţelepciune, în 2017 Şobolanul poate profita de aceste daruri, având şansa de a avea beneficii datorate agilităţii minţii, efluviilor sale creative, talentelor sale.

Viaţa socială pe care o are la dispoziţie Şobolanul în anul chinezesc 2017 îi permite, de fapt, să se desprindă de inerţie, cărări bătătorite, să-şi extindă numărul de contacte umane utile ce îi pot favoriza împliniri profesionale şi financiare. Cu atât mai mult, este necesar să evite conflicte, neînţelegeri cu cei din preajma sa.






Pentru a reuşi să închege o idilă promiţătoare pe termen lung, să cunoască o persoană potrivită lor, Şobolanii singuri trebuie să se lase cât mai mult antrenaţi în multiplele evenimente sociale care le sunt la îndemână sau să nu se jeneze să întâlnească un eventual partener prin intermediul unui membru al familiei sau al unui prieten vechi. Pot prefera să se dedice unei legături de cuplu cu cineva înzestrat cu o atitudine foarte matură, serioasă, faţă de viaţă. Având în vedere grija, vigilenţa cu care Cocoşul veghează peste cuibarul său, noul an stă sub semnul loialităţii, credinţei din relaţii în doi deja formate, a focalizării către familie în cele de căsătorie.



Dacă nu se dau înapoi de la eforturi, sfera profesională este înconjurată de bune auspicii pentru nativii din zodia Şobolanului. În caz că se simt totuşi nedreptăţiţi sau limitaţi în jobul actual, ei pot să-şi afle cu uşurinţă, câteodată graţie unor persoane influente, un nou serviciu, mai satisfăcător, inclusiv din punct de vedere financiar, cu condiţia de a fi dispuşi să-şi perfecţioneze competenţele, abilităţile şi să-şi pună la treabă creativitatea.

Cu toate că în tradiţia chinezească Şobolanul este un simbol al norocului şi prosperităţii, în anul Cocoşului de Foc trebuie să-şi asume o prudenţă sporită în plan financiar, să nu se avânte spre investiţii foarte riscante, să nu împrumute şi nici să nu ia cu împrumut sume importante de bani!

Starea de sănătate poate fi ameninţată de asocierea zodiei Cocoşului cu răceala apei. Asta înseamnă că Şobolanii trebuie să se încălzească interior şi exterior, să se implice într-un program constant de exerciţii fizice şi să petreacă cât mai mult timp în aer liber, sub razele binefăcătoare ale soarelui. Este nevoie să fie atenţi îndeosebi la afecţiuni legate de picioare, plămâni, rinichi şi vezica urinară.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook