Zodiacul chinezesc – Porcul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Porcul 2017

Zodiacul chinezesc – Porcul 2017


Anul chinezesc al Cocoșului de Foc începe pe 28 ianuarie 2017 şi se încheie pe data de 15 februarie 2018.

Anii Porcului: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007;

În horoscopul chinezesc al Porcului din 2017 se prefigurează oportunităţi în plan social a căror fructificare este condiţionată de tact, diplomaţie şi sporirea forţei de convingere în promovarea obiectivelor esenţiale, dezideratul asumării unei perspective cât mai realiste faţă de carieră şi o activitate financiară fertilă în special în timpul verii. Viaţa amoroasă impune o abordare cât mai tandră, mai sensibilă şi mai generoasă.

Cocoşul este conectat în astrologia chinezească cu recolta toamnei şi cu fructele din acest sezon. Porcul este asociat cu apa rece a iernii. Întâlnirea dintre Cocoş şi Porc implică posibilitatea ca apa rece a iernii să strice fructele toamnei,să împiedice fructificarea unor proiecte.

De asemeni, Cocoşul este relaţionat cu ceaţa, dioxidul de carbon şi aerul murdar, dăunător. Aşadar, alăturarea Porcului cu Cocoşul sugerează o ceaţă groasă plutind peste apă, adică o minte văduvită de lumina şi căldură optimismului, cufundată în răceală, într-o atitudine negativă.


În sistemul chinezesc al celor cinci elemente, Porcul este apă feminină, şi Cocoşul metal feminin. Metalul este elementul mamă al apei. Din această cauză, Cocoşul furnizează adăpost, protecţie şi educaţie Porcului. În acelaşi timp, apa constitue elementul născut din metal şi, din acest motiv, Cocoşul poate accepta fără prea mare tragere de inimă răceala apei caracteristică Porcului.

Deşi Porcul ţine să se agaţe cu orice preţ de confortul şi siguranţa căminului, o persoană ivită ca din senin în existenţa sa îi poate deschide ochii asupra unor dimensiuni nebănuite ale lumii.

Porcul este conectat cu râurile, apele curgătoare, marea şi oceanul, este înzestrat cu înţelepciune, spirit de iniţiativă, energie, însă se poate deda şi violenţei, distrugerii. Totodată, nu suportă să fie scos din rutina să zilnică şi tratează cu nepăsare calitatea mediului său înconjurător şi stilul lui de viaţă. Cocoşul este asociat cu lacurile, odihna, relaxarea şi bucuriile existenţei, ţinteşte către perfecţiune, armonie, purificare, frumuseţe şi iubire romantică. În concluzie, Porcul şi Cocoşul au personalităţi diferite, dar care pot fi complementare.



Porcul rămâne dedicat în noul an valorilor familiei, căminului şi rudelor. Se poate întâmpla, totuşi, ca o persoană apărută în mod neaşteptat în viaţa sa să îl scoată dintr-o anume comoditate, să-i dezvăluie laturi inedite ale lumii.
Metalul Cocoşului face ca apa Porcului să se răcească, aşa că pot predomina afecţiuni legate de vezica urinară, sânge şi sistemul cardiovascular. Pe de altă parte, aerul nesănătos specific Cocoşului trage un semnal de alarmă faţă de posibile maladii ţinând de sistemul respirator.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook