Zodiacul chinezesc – Maimuta 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2017

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2017


Anii Maimutei: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956,1968, 1980, 1992, 2004;

Horoscopul Maimuţei 2017 are drept repere principale crearea propriilor oportunităţi, prin dinamism şi combativitate, în plan social şi profesional. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa amoroasă trebuie să fie tratată cu calm şi diplomaţie, iar activităţile financiare sunt profitabile mai ales dacă sunt întreprinse pe cont propriu.

Maimuţa pune presiune asupra Cocoşului şi izbuteşte în acest fel să primească fructele coapte, ceea ce îşi doreşte din toată inima.

În filosofia chinezească a celor cinci elemente, Maimuţa este metal masculin, iar Cocoşul metal feminin. Prima zodie este conectată cu săbiile, topoarele, vânturile puternice şi uraganele, în vreme ce Cocoşul este relaţionat cu bijuteriile, metalele şi pietrele preţioase, ceaţa, şi curenţii lenţi ai aerului. Un vânt puternic are putinţa să alunge ceaţa, permiţându-ţi să-ţi vezi cu claritate destinaţia şi să ajungi fără întârziere acolo. În concluzie, Maimuţa are capacitatea să domine Cocoşul, să-şi impună voinţa acestuia.


Maimuţa şi Cocoşul nu au o foarte puternică relaţie de dragoste. Nativii singuri din cea de-a doua zodie pot, drept urmare, să se confrunte cu rivali în cucerirea inimii unei persoane care le-a picat cu tronc, însă au forţa de a-i înfrânge. Cei care sunt implicaţi într-o legătură de cuplu trebuie să dea dovadă de cât mai multă stăpânire de sine înainte de a o aprofunda, să nu-şi grăbească partenerul să ia o decizie importantă pentru amândoi, ci să-i dăruiască cât mai multă afecţiune şi timpul de a cumpăni cu grijă consecinţele acestei hotărâri. De-a lungul anului chinezesc al Cocoşului de Foc este mai bine ca o conexiune amoroasă în doi să rămână în stadiul actual, să nu ţintească spre alte forme de asociere. Maimuţele căsătorite se pot focaliza cu folos spre prosperitatea familiei şi, eventual, spre achiziţionarea unei noi case.


Sfera profesională este, în general, împlinitoare. Deşi Maimuţa nu se dă înapoi de la eforturi şi se mobilizează în această privinţă, îşi poate materializa cu greu obiectele foarte înalte, foarte ambiţioase. Realizările poate mai modeste din acest an îi consolidează totuşi cariera, şi se vor face simţite în evoluţia profesională de mai târziu. O muncă de rutină, care nu permite punerea în valoare a talentelor personale, a creativităţii, poate impune schimbarea locului de muncă. O ofertă pentru un job nou făgăduieşte un salariu mai mare, dar şi responsabilităţi majore.

Starea de sănătate este bună spre foarte bună în noul an. Cu toate acestea, Maimuţa trebui să-şi stăpânească cât poate mai mult impulsivitatea, astfel încât să nu aibă de suferit din cauza unor accidente. Aerul nesănătos emis de Cocoş poate fi contracarat prin renunţarea la fumat şi petrecerea a cât mai mult timp în mijlocul naturii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook