Zodiacul chinezesc – Dragonul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2017

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2017


Anii Dragonului:1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2001, 2012, 2013, 2024, 2025, ,2048, 2049;

În 2017, horoscopul Dragonului prefigurează o activitate socială efervescentă, de bun augur în închegarea unor parteneriate fertile şi extinderea sferei de influenţă, noroc şi succese în demersurile legate de studii, carieră şi bani, dar care nu trebuie să conducă spre asumarea unor riscuri ieşite din comun. De-a lungul anului chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa sentimentală este extrem de favorabilă atât nativilor singuri, cât şi celor integraţi într-o relaţie de cuplu.

Datorită atracţiei reciproce dintre Cocoş şi Dragon, cea de-a doua zodie are în 2017 o viaţă socială plină de oportunităţi, are ocazia să devină foarte populară în comunitatea sa, să se bucure de un prestigiu crescând.


Metalul care apropie Dragonul de Cocoş făgăduieşte mari împliniri în viaţa amoroasă pentru primul semn zodiacal. Nativii singuri au şansa să înfiripe o poveste de dragoste cu cineva cunoscut ca urmare a tumultoasei vieţii sociale pe care o au la îndemână, cu o persoană capabilă nu numai să le trezească în suflet fiorii unor sentimente fierbinţi, ci să fie şi pe aceeaşi lungime de undă ca şi ei pe plan intelectual, să le fie alături în preocupările şi năzuinţele lor cele mai importante. Dragonii aflaţi într-o legătură de cuplu par să şi-o adâncească, să o aducă la un nivel mai înalt de împărtăşire afectivă. Cei căsătoriţi sunt pe cale să-şi reîmprospăteze conexiunea cu tovarăşul de viaţă, să retrăiască împreună cu acesta simţămintele iubirii dintâi.


Un simbol popular al puterii în China, Dragonul are posibilitatea în anul Cocoşului de Foc să-şi dovedească abilităţile manageriale, autoritatea şi simţul responsabilităţii în plan profesional. Cocoşul îl călăuzeşte către integrarea facilă în muncă de echipa şi îi insuflă idei inovatoare, inspirate la serviciu. Activitatea profesională a Dragonului stă sub semnul norocului, este caracterizată de armonie, bună înţelegere în relaţiile cu colegii şi şefii. Eforturile şi dedicarea din acest an promit să-i fie recompensate din plin. Trebuie ţinut cont că deşi alianţa dintre Cocoş şi Dragon are la bază metalul, cariera celui de-al doilea este reprezentată de elementul lemnului. Metalul poate crea presiune asupra lemnului, ceea ce înseamnă că reorientarea profesională a Dragonului sau schimbarea jobului trebuie să fie tratată cu prudenţă deoarece poate da naştere unei instabilităţi, nesiguranţe ori derute. Dacă se consideră, totuşi, foarte bine pregătit pentru un loc nou de muncă şi îi evaluează în prealabil cu obiectivitate avantajele şi dezavantajele, poate accepta o astfel de provocare.

Câteodată, Cocoşul furnizează prea mult metal Dragonului, ceea ce poate conduce către afecţiuni legate de sistemul nervos, ficat, braţe şi picioare. În acelaşi timp, aerul nesănătos cu care este corelat Cocoşul indică necesitatea de a nu neglija probleme ţinând de sistemul respirator, gât şi plămâni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook