Zodiacul chinezesc – Cocosul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2017

Zodiacul chinezesc – Cocosul 2017


Anii Cocosului: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005;

În 2017, horoscopul Cocoşului previzionează o serie de circumstanţe mai puţin favorabile, ce trebuie să fie întâmpinate cu curaj, încredere în sine şi optimism. În anul Cocoşului de Foc, competitorii par să-şi facă apariţia în toate planurile existenţei, în demersurile sociale, profesionale şi de afaceri, acest lucru necesitând o sporită perseverenţă şi o voinţă de fier. Viaţa sentimentală presupune calm, răbdare, bunăvoinţă şi dăruire, dar şi o despărţire iminentă de un partener păgubos.


În astrologia chinezesca, întâlnirea a doi Cocoşi nu este, în general, de bun augur. Asta însemna că oamenii născuţi în această zodie nu vor fi copleşiţi de noroc în anul 2017. Atunci când un Cocoş îşi încrucişează paşii cu un altul, este indicat să-şi ia inima în dinţi, să afişeze încredere în sine, să nu iasă în evidenţă peste poate şi să îşi urmeze cu hotărâre drumul. În acest fel, se poate pune la adăpost de necazuri, se poate feri de o confruntare în care, chiar dacă iese învingător, poate avea şi pierderi însemnate. Drept urmare, în anul Cocoşului de Foc, nativii din acest semn zodiacal pot fi confruntaţi cu unele îngrădiri în plan social, personal, profesional şi în afaceri. Există, totuşi, şi excepţii! Conform sistemului chinezesc Yin Yang al elementelor (metal, apă, lemn, foc şi pământ), astrograma construită în funcţie de data naşterii poate făgădui împliniri de excepţie dacă cele cinci elemente sunt echilibrate, se află în proporţii aproximativ egale. Viaţa sentimentală necesită calm, disponibilitatea de a dărui mai degrabă decât dorinţa de a primi daruri, şi tăria de a lăsa deoparte câteodată ambiţiile personale. Cocoşii singuri, îndrăgostiţi până peste cap de cineva, pot avea de furcă în a prinde acea persoană în mrejele farmecului lor din cauza faptului că au de a face cu alţi pretendenţi la inima acesteia. Cu toate astea, au ocazia să cladesca o legătură în doi fericită cu nativi din Dragon, Şarpe ori Bivol. Cocoşii care au deja un partener, pot fi tensionaţi de pretenţiile foarte înalte ale acestuia sau de marea posesivitate ori gelozie a sa. Dacă sunt angrenaţi într-o relaţie de cuplu instabilă, şubredă, nu are rost să se învinovăţească şi să prelungească agonia acesteia, ci să-i pună punct cât mai repede.
Banii par să-şi găsească făgaş cu grămada către Cocoş, cu condiţia ca acesta să pună la bătaie o energie considerabilă şi o motivare nezdruncinată de nimeni şi nimic. Şi din acest punct de vedere, competitorii pot da naştere unor bătăi de cap. Este necesar să fie evitate investiţii riscante şi propuneri dubioase de a castiga bani cu carul peste noapte. De asemeni, este indicat să nu fie nici daţi şi nici luaţi bani cu împrumut.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook