Zodiacul chinezesc – Calul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Calul 2017

Zodiacul chinezesc – Calul 2017


Anii Calului: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002;

Horoscopul chinezesc al Calului indică oportunităţi şi realizări de seamă datorate isteţimii, agilităţii, instinctului şi intuiţiei sale. Atât în plan social, cât şi profesional, aceste atuuri trebuie să fie însoţite de organizare, planificare şi abilitatea de a-şi demonstra tăria, poziţia de lider. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, pentru a profita de şansele din viaţa amoroasă şi din demersurile financiare, Calul trebuie să aibă în minte dezideratul de a trece peste complexe şi comoditate.

Sub conducerea Calului, Cocoşul are mari realizări în afaceri şi carieră. Pe de altă parte, Cocoşul poate remarca pasiunea, perseverenţa Calului în muncă. Cu toate astea, Cocoşul poate fi covârşit de Cal în acţiuni de cooperare. Dacă cele două semne zodiacale intră în competiţie, cel de-al doilea are cele mai mari şanse să iasă învingător. Deoarece Cocoşul este relaţionat cu pietrele şi bijuteriile preţioase, Calul poate profita de asta pentru a câştiga avere, popularitate şi realizări de seamă în sfera profesională.

Focul Calului are capacitatea de a topi metalul Cocoşului, dar acest lucru necesită un mare consum energetic din partea primei zodii. Drept urmare, Cocoşul nu îi va ceda Calului tărâmurile sale norocoase fără să opună o vajnică rezistenţă, şi Calul va fi nevoit să-şi mobilizeze toate forţele pentru a le cuceri!

Calului îi plac competiţiile şi postura de lider. Pentru ca oamenii din jurul lor să nu se simtă îngrădiţi de postura de conducător al acestora, este nevoie ca cei din zodia Calului să profite de popularitatea Cocoşului în sfera socială, să se străduiască să fie pe aceeaşi lungime de undă cu acesta, şi să-i anticipeze acţiunile. Din acest motiv, Calul trebuie să urmărească cu vigilenţa reacţiile persoanelor din imediata sa apropiere faţă de comportamentul sau, şi să-şi ajusteze de la o clipă la altă interacţiunea socială şi profesională. Se impune ca îndeosebi femeile din această zodie să fie alerte faţă de inamiciţia, duşmănia ascunsă sau directă a altor femei!


Calul aleargă mult mai repede decât Cocoşul! Aşadar, dacă nativilor din prima zodie li se pare că sunt pândiţi de nenoroc în dragoste, se impune să-şi depăşească complexele, chiar comoditatea, să depună eforturi nu foarte mari ca să îşi promoveze calităţile sau să cucerească inima cuiva care le-a picat cu tronc, şi aproape garantat vor avea succese în demersurile lor amoroase. Desigur, este nevoie să iasă din chilia lor şi să îşi facă cât mai mult simţită prezenţa în lume. Viaţa sentimentală din anul Cocoşului de Foc este prielnică în special bărbaţilor născuţi în zodia Calului, care au ocazia să fie angrenaţi în poveşti de iubire memorabile. Indiferent de gen, Caii angajaţi deja într-o relaţie de cuplu şi-o pot stabiliza, consolida, cu condiţia de a fi cât mai calmi şi a nu pune gaz pe foc în certuri mărunte, insignifiante cu partenerul lor.

Banii Calului sunt reprezentaţi în 2017 de asocierea Cocoşului cu metalele şi pietrele preţioase, cu aurul, gemele şi bijuteriile. Beneficiile investiţiilor Calui pot fi notabile, mai ales către sfârşitul acestui an chinezesc.

Calul conţine foc, şi Cocoşul înglobează metal. Metalului îi este teamă de foc şi, din această cauza, în acest an se impune să fii pus în gardă faţă de afecţiuni legate de organele principale ale corpului. În acelaşi timp, metalul Cocoşului indică dezideratul de a nu trece cu vederea semne rele, oricât de mici, corelate cu sistemul respirator.




0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook