Zodiacul chinezesc – Cainele 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Cainele 2017

Zodiacul chinezesc – Cainele 2017


Anii Cainelui: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006;

Horoscopul chinezesc 2017 al Câinelui scoate în relief împliniri în aproape toate planurile existenţei, condiţionate de exploatarea unor oportunităţi grăbite, trecătoare, şi de bunăvoinţa şi respectul cu care sunt trataţi cei din jur. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, Câinele are norocul de partea sa în întreprinderile financiare, trebuie să dea dovadă de prudenţă în sfera profesională şi de tandreţe, calm şi răbdare în viaţa sentimentală.

Câinele profită în 2017 de o interacţiune socială armonioasă, presărată cu multiple oportunităţi, se simte împlinit de relaţiile de prietenie mai vechi ori mai noi. Cu toate acestea, dacă se focalizează prea mult pe propriile interese şi neglijează simţămintele altora, Cocoşul se poate simţi frustrat, şi se poate distanţa de el. Mai mult decât, o atitudinea prea arogantă determină apariţia unor duşmani în plan personal sau în afaceri. Acest lucru este cu atât mai negativ, cu cât în acest an Câinele are puţine şanse să iasă învingător în bătăliile sau duelurile înfierbântate cu rivalii săi.


Câinele înglobează mai cu seamă pamantut, dar şi câte ceva din metal şi foc. Poate exista o relativă atracţie reciprocă între cele două semne zodiacale datorită metalului. Ele pot avea relaţii bune de învecinare, însă focul Câinelui poate incomoda, poate face presiuni asupra metalului Cocoşului. Aşadar, nativii singuri din prima zodie trebuie să se apropie cu delicateţe, generozitate de un eventual nou partener, ţinându-şi în frâu agresivitatea. Celor aflaţi deja într-o legătură de cuplu li se recomandă să îşi adâncească cu răbdare şi calm conexiunea cu persoana iubită, fără să o sufoce cu o dragoste posesivă, să o priveze de libertatea de a fi ea însăşi. În anul Cocoşului de Foc, Cocoşii căsătoriţi sunt binecuvântaţi cu stabilitate şi bună înţelegere în familie, şi se pot concentra către creşterea prosperităţii acesteia.

Nu trebuie să fie neglijat că muntele absoarbe foarte repede apa, ceea ce înseamnă că oportunităţile financiare ale Câinelui nu durează prea mult. Ele trebuie să fie exploatate pe loc, de îndată ce îşi fac apariţia, în caz contrar fiind pierdute odată pentru totdeauna. Investiţiile riscante şi rivalităţile din afaceri pot provoca pierderi financiare însemnate.

Aerul nesănătos atribuit Cocoşului poate isca afecţiuni legate de gât, nas, de sistemul respirator în general. Se impune ca orice simptomuri sau dureri să nu fie trecute cu vederea, şi să fie consultat de îndată un medic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook