Zodiacul chinezesc – Boul 2017 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 27 decembrie 2016

Zodiacul chinezesc – Boul 2017

Zodiacul chinezesc – Boul 2017


Anii Boul: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 1998, 2009, 2010

Horoscopul chinezesc al Bivolului din 2017 scoate în evidenţă oportunităţi sociale şi financiare condiţionate de menţinerea sub control a conservatorismului, încăpăţânării şi emotivităţii. Dacă viaţă sentimentală pare să fie favorizată în anul chinzesc al Cocoşului de Foc, cea profesională poate fi mai puţin prielnică şi, pentru a nu fi scăpată din frâu, trebuie să fie susţinută de perseverenţă şi adaptabilitate.

Cocoşul se focalizează frecvent către frumuseţe, armonie şi perfecţiune. Aşadar, în anul Cocoşului de Foc, Bivolul are şansa să se afirme în viaţă publică, să se delecteze sub luminile reflectoarelor, să îşi exprime cu forţă de convingere interesele şi idealurile, cu condiţia de a-şi stăpâni o sensibilitate emoţională câteodată foarte înalta. Are, de asemeni, oportunitatea să participe la numeroase evenimente sociale şi să închege noi relaţii de prietenie. Cu toate astea, dacă nu renunţă la conservatorismul care-l caracterizează, nu se străduieşte să fie pe aceeaşi lungime de undă cu circumstanţe şi persoane înnoitoare, poate să-şi refuze avantaje importante. În plus, se impune să fie cât se poate de flexibil şi să recurgă la compromisuri, armistiţii, în loc să se lanseze în bătălii neproductive.


Graţie bunei înţelegeri dintre Cocoş şi Bivol, cel din urmă pare să aibă posibilitatea de a pune bazele unei noi relaţii de dragoste, stând sub semnul unei intense atracţii reciproce, o relaţie facilitată de o interacţiune fericită în cercul său social. Nativii aflaţi deja într-o conexiune amoroasă au ocazia să o consolideze, să şi-o aprofundeze, eventual printr-o căsătorie. Cei cununaţi pot fi binecuvântaţi cu naşterea unui copil mult aşteptat.

Atât Bivolul, cât şi Cocoşul sunt animale de fermă, care împărtăşesc acelaşi teritoriu fără a avea motive să se duşmănească sau să fie rivale. Acest lucru înlesneşte inţelegerea dintre ele, aşa că este de aşteptat ca anul 2017 să fie unul în general de bun augur Bivolului.


În astrologia chinezească, lemnul este reprezentativ pentru cariera Bivolului. Cocoşul nu include acest element, iar focul care-i este conectat în 2017 este în măsură să ardă lemnul, să defavorizeze demersurile din muncă. În concluzie, Bivolul nu are cum să se concentreze asupra unor planuri ambiţioase pe termen lung în sfera profesională, dar poate să se menţină deasupra liniei de plutire datorită simţului practic specific personalităţii sale, a perseverenţei şi a procuparii de a colabora cu cei din preajma sa.

Conform tradiţiei chinezeşti, elementul definitoriu al Bivolului este pământul, iar cel al Cocoşului este metalul. Metalul îşi are locul în pământ, iar relaţionarea Cocoşului cu cel preţios lasă să se întrezărească o perioadă financiară excelentă pentru Bivol. Asta presupune că nativii din cea de-a doua zodie au parte de venituri însemnate în 2017, au posibilitatea să îşi mărească contul din bancă prin afaceri extrem de profitabile. Banii nu pică totuşi din cer atâta timp cât nu există disponibilitatea de a dedica timp şi energie obţinerii lor.

Deşi în noul an Bivolul pare să aibă o sănătate de fier, este necesar să-şi supravegheze predispoziţia de a fi prins în capcana unei depresii sau a unor reacţii emoţionale exagerate, şi să-şi facă controale periodice la medic. Se impune să fie foarte atent îndeosebi la afecţiuni legate de sistemul respirator, gât şi stomac.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook