Zodiacul chinezesc – Maimuta 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2015

Zodiacul chinezesc – Maimuta 2015


Anii Maimutei: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956,1968, 1980, 1992, 2004;

Dintre toate semnele zodiacului, Maimuta este probabil cea mai inteligenta, insistenta si curioasa. Nu este nimic pe lumea asta care sa nu o intereseze, cel putin pentru o perioada.Ii place foarte mult sa stie directia spre care se indreapta si sa stie tot ceea ce se intampla. Vorbeste foarte repede si in general are o fire foarte optimista. Sunt foarte pline de viata si extrem de enuziaste in tot ceea ce initiaza.


Au o minte stralucita si de cele mai multe ori judeca foarte repede oamenii si situatiile. Sunt capabile sa vada foarte repede oportunitatile care apar si sunt in stare sa manipuleze foarte usor persoanele din jurul lor, in momentul in care isi doresc ceva. Poate sa fie in acelasi timp si egoista, dar si generoasa. Este foarte imprevizibila si niciodata nu prea stii ce va face in urmatorul minut. In momentul in care te plac sunt foarte dragute si amabile, dar daca nu te plac prea mult, atunci s-ar putea sa ai anumite probleme. Le place foarte mult riscul si chiar daca mai tarziu regreta sunt in stare sa ia decizii foarte repede, fara a analiza cu multa atentie consecintele.
Dragoste E un an perfect. Veţi ști să fiţi toleranţi și să vă păstraţi pacea interioară. Relaţiile de cuplu se solidifică și se fac planuri pentru aducerea pe lume a unui copil. Celibatarii au intenţii sigure de căsătorie și își vor întâlni sufletul-pereche. Totuși, în primăvară, evitaţi contactele cu socrii sau cumnaţii, dacă vreţi armonie în cuplu. Pot apărea crize de gelozie, însă, dacă vă veţi exprima dragostea sincer, le puteţi evita.
Sănătate Dacă suferiţi de anumite boli cronice, nu ignoraţi nici cel mai mic simptom apărut. Există posibilitatea de a suferi de insomnii și agitaţii, de anumite dereglări digestive și de migrene insuportabile. De aceea, e indicat să aveţi grijă ce mâncaţi și să vă odihniţi cât mai mult. Bani Situaţia voastră financiară este câte se poate de stabilă și nu ar trebui să dea bătăi de cap. Nu vă lăsaţi duși de valul cumpărăturilor, mai ales dacă este vorba despre obiecte de vestimentaţie. Veţi cheltui mult prea mult. CarierăClimatul astral vă favorizează parcursul profesional. Va trebui să munciţi mult, să fiţi perseverenţi și răbdători, dar cheia succesului e la voi. Veţi primi laude și aprecieri la locul de muncă. E posibil să aveţi parte chiar de o promovare. Cei care se ocupă cu scrisul vor avea inspiraţie și pot scoate capodopera vieţii lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook