Zodiacul chinezesc – Iepurele 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2015

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2015


Anii Iepurelui: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999;

Nu incerca sa ii intelegi personalitatea unui Iepure, pentru ca nu vei putea. Ei au foarte multa sensibilitate care este foarte greu de inteles de ceilalti. Sunt foarte ciudati, creativi dar si foarte magici.Sunt foarte intuitivi, de-a dreptul magici si sunt foarte diferiti de ceilalti. Simt foarte mult si au o foarte buna intuitie. Ei sunt gata sa se bazeze foarte mult pe intuitiile lor, in unele momente mai mult decat pe logica.


Sunt foarte profunzi, misteriosi si capabili sa daruiasca o dragoste magica. In general au o personalitate foarte draguta, si apreciaza foarte mult lucrurile de calitate si cultura. De obicei sunt foarte inteligenti si le place foarte mult sa citeasca. Nu vorbesc foarte mult, insa este indicat sa ii ascultati cu atentie in momentul in care o fac, pentru ca in general au de spus lucruri foarte inteligente. Sunt foarte creativi, sofisticati si talentati. Este foarte greu sa ii prinzi nepregatiti si sunt in general foarte imprevizibili.


Dragoste Sunteţi șarmanţi, cuceritori și strălucitori. Numai de voi depinde să fiţi cu adevărat fericiţi. Spuneţi deschis ceea ce simţiţi și nu veţi regreta. Vreţi să faceţi o cerere în căsătorie? Va fi acceptată imediat. Dacă amestecaţi nevoia de bani cu iubirea pentru cineva bogat, veţi avea parte de dezamăgiri uriașe. Prin urmare, nu încercaţi să ademeniţi pe nimeni. În unele cupluri, pot apărea situaţii tensionate, crize de gelozie. Dacă nu vă controlaţi atitudinea, să nu vă miraţi dacă partenerul va fi tentat să vă înșele.



Carieră Poate că nu se întrevede nicio schimbare semnificativă, dar nici nu e cazul să vă grăbiţi. Și așa e posibil ca cei din jur să nu vă considere suficient de bine pregătiţi pentru profesia pe care o aveţi. Cel mai bine ar fi să staţi în banca voastră și, dacă e cazul, să prindeţi din zbor oportunităţile care apar la orizont.
Sănătate Veţi fi plini de dinamism și foarte rezistenţi. Cu toate astea, nu vă bazaţi că nu veţi păţi nimic și nu vă refugiaţi în abuzuri de niciun fel! Către toamnă, e posibil să fiţi nevoiţi să ţineţi un regim alimentar sever. Bani Aveţi grijă în ce fel de afaceri vă implicaţi. Dacă partenerul de viaţă e cel care "ţine casa”, puteţi avea parte de neplăceri. Încercaţi să nu mai aruncaţi cu bani în stânga și-n dreapta. Gândiţi-vă de mai multe ori înainte de a cumpăra ceva.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook