Zodiacul chinezesc – Dragonul 2015 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2015

Zodiacul chinezesc – Dragonul 2015


Anii Dragonului:1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000;

Este foarte important sa intelegi ca este nevoie sa te duci tu catre el, pentru ca el nu va veni niciodata catre tine. Sunt niste persoane extraordinare, cu o foarte mare dorinta de invatare si sete de cunostere. Studiaza foarte mult si astfel reusesc sa acumuleze foarte multe cunostinte. Le place foarte mult sa calatoreasca si sunt tot timpul in caitarea de locuri exotice.In momentul in care pleaca intr-o calatorie sunt genul de persoane care sunt foarte atente sa afle cat mai mult de istoria si de cultura locurilor prin care trec, iar pentru asta in general isi planuiesc cu foarte multa atentie drumetia. Sunt niste persoane foarte mandre, care prefera foarte mult sa fie admirate si adorate.


In general au foarte multi prieteni si sunt foarte incantati in momentul in care este nevoie sa ii ajute. Sunt foarte magnetici si generosi, plin de succes si foarte dinamici. Sunt destul de perfectionisti, prefera locurile si lucrurile marete. Sunt dispusi sa acorde foarte mult timp propriei persoane si in general petrec destul de mult timp in fata oglinzii. Sunt foarte sentimentali si le plac foarte mult sarbatorile si aniversarile. Sunt foarte optimisti, extrovertiti si le place foarte mult sa particilpe la petreceri. Sunt incredibili de sensibili si intelegatori si sunt in stare sa lase totul in momentul in care un prieten are nevoie de ei. Sunt genul de copii care vin acasa in brate cu o pasare cu o aripioara rupta, foarte sensibili si iubitori cand vine vorba de animale. Sunt genul de persoane care nu vor sa raneasca pe nimeni si prietenii sunt foarte importanti pentru ei. Au din pacate cateodata tendinta sa fie foarte schimbatori si atunci ar putea sa cada in depresii.



Dragoste

Aveţi impresia că sunteţi plictisiţi și vă doriţi mai mult în cuplu. Aveţi tendinţa de a nu mai agrea partenerul de viaţă și de a-l îndepărta cu bună știinţă. Indicat e să vă corectaţi atitudinea, să nu rămâneţi singuri, exact când veţi avea nevoie de sprijin. Pe de altă parte, cei singuri pot întâlni sufletul-pereche. Dacă veţi reuși să treceţi de rutină, veţi avea parte, la finele anului, de focuri de artificii, și la propriu, și la figurat.



Carieră Mai bine renunţaţi la actualul loc de muncă, dacă munciţi în silă. Se va vedea lipsa voastră de interes și vă va aduce prejudicii. Nu încer-caţi să vă impuneţi, căci puteţi avea neșansa de a rămâne fără serviciu. Încercaţi să cooperaţi cu colegii, să le cereţi ajutorul și să depășiţi împreună acest an.
Sănătate Sistemul digestiv și cel nervos vă creează probleme. Se cere un control medical amănunţit. Poate că niște ședinţe de yoga vă vor ţine nervii în frâu. Încercaţi să vă hrăniţi sănătos și să vă odihniţi cât mai mult. Bani Dacă aveţi grijă de buget, astrele nu vă dau bătăi de cap. Nici nu vă veţi îmbogăţi, dar nici nu veţi duce lipsă de bani. Vreţi să începeţi o afacere? Investiţi într-o firmă de catering, într-un coafor sau un salon de întreţinere. Aveţi grijă la documentele bancare, căci există risc de înșelăciune. O tranzacţie cu un bun valoros al familiei are șanse de reușită.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook