Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2014

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2014


Anii Sobolanului: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948,1960, 1972, 1984, 1996;

In China Sobolanul este un animal foarte sofisticat si vazut mult mai bine decat la noi in tara. El este foarte respectat si venerat fiind considerat foarte inteligent si plin de resurse. Adevarul este ca persoanele din acest semn sunt considerate cel mai destepte din tot zodiacul.

Cel care se naste sub semnul acestei zodii are foarte mult potential si este aproape perfect. El este un adevart supravietuitor, la fel ca animalul care poarta numele zodiei din care face parte si este foarte greu sa il prinzi. Este foarte sociabil, este foarte bun cu familia lui, foarte responsabil si interesat de ceea ce se intampla in jurul lui. Sunt intotdeauna dispusi sa invete si au foarte multe talente naturale. Sunt foarte activi si sunt foarte rapizi, cu o minte ascutita.


Pentru el, banii sunt foarte importanti si este tot timpul atent sa isi puna cate ceva deoparte, pentru zile negre. Stie foarte bine sa profite de toate ocaziile care ii apar, iar cateodata acest lucru poate afecta persoanele care sunt in jurul lui. Are calitatea sa isi revina foarte repede in momentul in care i se intampla ceva rau si iese cu bine din toate problemele care se ivesc in calea lui. Sunt foarte protectori cu familia lor si sunt gata sa faca orice pentru a le oferi foarte mult confort partenerilor.


Dragoste Vei intra într-o perioadă de linişte în sfera emoţională. Dacă eşti căsătorită, relaţia ta cu partenerul tău va fi plasat sub semnul bunăstării şi al sensibilităţii. Chiar dacă relaţia ta a întâmpinat unele probleme în ultimul timp, ele vor fi acum lăsate în urmă. Dacă eşti singură, astrele îţi vor fi favorabile şi vei avea doar câştiguri de pe urma vieţii sociale. Iar dacă vei răspunde provocărilor stelelor, s-ar putea ca până la jumătatea anului să îţi găseşti jumătatea!
Carieră Acesta este un domeniu foarte controversat! Pe de-o parte, stelele îţi oferă determinare şi energie în derularea proiectelor profesionale, dar pe de altă parte, unele influenţe astrale îţi pun beţe în roate. Din fericire, vei reuşi să dezvolţi şi să finalizezi tot ce ţi-ai propus pentru acest an.
Sănătate Eşti într-o formă excelentă! Nu întâmpini nici o problemă serioasă şi, în cel mai rău caz poţi suferi de oboseală şi poate o insomnie. Nu ai nici un motiv de îngrijorare. Pentru nativii care suferă de vreo boală pe termen lung, aceasta este perioada în care vor avea parte de îmbunătăţiri cu adevărat vizibile. Bani Astrele sunt de partea ta anul acesta în ceea ce priveşte sectorul financiar, care se va muta în prim-planul preocupărilor tale. Este timpul să te gândeşti la investiţii eficiente şi de lungă durată. Bineînţeles, va fi nevoie de un efort substanţial din partea ta, dar după cum zice proverbul „după muncă şi răsplată”, stelele te recompensează pe măsură, ajutându-te să-ţi atingi toate scopurile!

5 comments:

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook