Zodiacul chinezesc – Iepurele 2014 ~ Compatibilitate dupa Zodiacul Chinezesc

Postare prezentată

Zodiacul chinezesc – Șobolanul 2024

Zodiacul chinezesc – Sobolanul 2024 2024 este Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn și, potrivit tradiției astrologice chinezești, Șobol...

Zodiacul Chinezesc 2024

marți, 3 iunie 2014

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2014

Zodiacul chinezesc – Iepurele 2014


Anii Iepurelui: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999;

Nu incerca sa ii intelegi personalitatea unui Iepure, pentru ca nu vei putea. Ei au foarte multa sensibilitate care este foarte greu de inteles de ceilalti. Sunt foarte ciudati, creativi dar si foarte magici.Sunt foarte intuitivi, de-a dreptul magici si sunt foarte diferiti de ceilalti. Simt foarte mult si au o foarte buna intuitie. Ei sunt gata sa se bazeze foarte mult pe intuitiile lor, in unele momente mai mult decat pe logica.


Sunt foarte profunzi, misteriosi si capabili sa daruiasca o dragoste magica. In general au o personalitate foarte draguta, si apreciaza foarte mult lucrurile de calitate si cultura. De obicei sunt foarte inteligenti si le place foarte mult sa citeasca. Nu vorbesc foarte mult, insa este indicat sa ii ascultati cu atentie in momentul in care o fac, pentru ca in general au de spus lucruri foarte inteligente. Sunt foarte creativi, sofisticati si talentati. Este foarte greu sa ii prinzi nepregatiti si sunt in general foarte imprevizibili.


Dragoste

Astrele îţi complică puţin viaţa în această perioadă, iar în cazul în care întâmpini unele probleme în relaţia ta, acestea s-ar putea să se complice. Partenrul tău nu va dori să facă concesii şi va avea tendinţa să te pună la zid în unele situaţii. Nici dacă eşti singură lucrurile nu sunt prea roz. Nu te arunca în relaţii noi şi asteaptă a doua jumătate a lunii pentru a lua orice decizie pe termen lung.


Carieră Aspectul nearmonios al stelelor ar putea provoca eşecuri în munca ta. Totuşi, nu ai motive grave de îngrijorare. În cazul în care apar probleme, nu te panica, vei găsi rapid o soluţie! În a doua jumătate a lunii vei primi o propunere interesantă din punct de vedere profesional, noi responsabilităţi sau chiar un loc de muncă neaşteptat. Nu sta pe gânduri, profită de fiecare oportunitate!
Sănătate Influenţele astrale ar putea să îţi afecteze puţin starea fizică dar nu este nimic serios. După primele luni ale anului te vei simţi din nou puternică şi plină de energie. Evită oboseala cronică şi încearcă să te alimentezi sănătos, astfel nu vei avea nici un motiv de îngrijorare! Bani
Eşti dornică să îţi menţii echilibrul în ceea ce priveşte bugetul tău şi asta te ajută să fii perseverentă şi mai ambiţioasă decât înainte. Prin urmare, totul merge vine la capitolul financiar, ba chiar, este posibil să ai parte de un câştig neaşteptat!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5

Horoscop Urania Facebook